Nool.hu podcast

2024.06.18. 17:24

A nógrádi rendőrök tolvajokat fogtak, a tűzoltók pedig fociztak (podcast)

Az elmúlt héten sem tétlenkedtek szűkebb hazánk rendőrei és tűzoltói.

Nagy Orsolya

Mint arról Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője beszámolt portálunknak: több bűncselekménynél is intézkedtek a rendőrök a napokban. Kifejtette: a Rétsági Rendőrkapitányság nyomozói visszaadták tulajdonosának azt a gépkocsit, amelyet egy 17 éves férfi sajátjaként, tartozása fejében értékesített.

– A második ügy során a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság üzletszerűen elkövetett kerítés miatt indított eljárást egy 33 éves férfi ellen, aki nemcsak élettársát, hanem más nőket is közvetített szexuális szolgáltatások céljából – közölte a szóvivő.

Buda Gábor arra is kitért, hogy a rendőrség ezen a héten az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának (ROADPOL) éves ellenőrzési terve alapján országos akciót tart. Emellett pedig folytatódik a rendőrök toborzása is.

Labdarúgó-bajnokságon vettek részt a lánglovagok

A héten a kánikula is berobban szűkebb hazánkban. A hőség veszélyeire és arra, hogy mire kell ügyelni Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hívta fel a figyelmet.

A szóvivő kiemelte azt is, hogy nem árt óvatosnak lenni a nyáron a méhekkel és a darazsakkal. Ezen túlmenően arról is tájékoztatta portálunkat, hogy a nógrádi tűzoltók az elmúlt héten Szegeden jártak, ahol labdarúgó-bajnokságon vettek részt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában