Időjárás

2024.05.08. 07:40

Szeszélyes tavasz: ma is hideg lesz és könnyen el is ázhatunk

Az erőteljes gomolyfelhő-képződés miatt egész nap erősen felhős, sőt akár borult időszakokra is számítani kell megyeszerte.

Nool.hu

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma az erősen felhős égből sokfelé alakulhat ki eső, zápor, akár zivatar is. Az északi, északkeleti szél megélénkül. 15 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Kettős fronthatás terheli szervezetünket. A hidegfrontra érzékenyekre gyakorol kifejezettebb stresszt az időjárás. A megfigyelések szerint a hidegfrontra érzékenyeknél a görcsös panaszok fokozódnak, egyre erősödő fejfájás alakulhat ki, valamint a stroke kialakulásának kockázata is fokozottabb lehet. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, fáradtságérzet, álmatlanság, csökkenhet a teljesítőképességük.

Csütörtökön már fokozatosan csökken a felhőzet, egyre több napsütésre van kilátás. Nem lesz már csapadék. Nagy területen lesz élénk az északkeleti szél. 20-21 fok körüli értékeket mérhetünk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!