AI-alapú megoldások

2024.09.12. 14:35

Balogh Petya „beúszott” a nógrádi vállalkozók közé

Az AI által kínált megoldások széles tárházát ismerhették meg a közelmúltban a Nógrád Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara programjának résztvevői. A megjelentek meghallgathatták egy olyan előadó gondolatait is, aki a TV-képernyőjén egy üzleti showműsor szereplőjeként is megfordult már.

Veres Edina

Nagy érdeklődés kísérte a közelmúltban a Nógrád Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (NKIK) AI workshop-ját, amelyet a „Szövetségben a vállalkozókkal” programsorozat keretében szerveztek meg Szentkúton. Az NKIK Facebook-oldalán számolt be arról, hogy az előadók között szerepelt például P. Tóth András és Balogh Petya is. Ez utóbbi név talán a laikusok számára is ismerősen cseng, hiszen az üzletember, aki szoftverfejlesztő, angyalbefektető, illetve az NNG navigációsszoftver-gyártó cég alapítója immár 2019 óta a Cápák között televíziós műsor szereplője is egyben.

Balogh Petya
Balogh Petya tartott előadást a nógrádi vállalkozóknak
Fotó: Balog Violetta / Forrás: Facebook/Nógrád Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

„Az AI-alapú megoldások széles skáláját ismertük meg, amelyek valódi segítséget nyújthatnak a vállalkozások versenyképességének növelésében” – összegezte az NKIK az eseményt a bejegyzésében. 

Abból az is kiderült, hogy a rendezvény rendkívül hasznos volt, hiszen az egybegyűltek számára lehetőség nyílt az MI eszközök megismerésére, valamint azzal kapcsolatban is bővíthették ismereteiket, hogy miként alkalmazhatják azokat az üzleti élet különböző területein.

 Mint írták, szóba került ezzel kapcsolatban témaként például a marketing, az ügyfélszolgálat, és a szoftverfejlesztés is, mindezek pedig új perspektívákat nyitottak a megjelentek számára.

Újabb hírességek érkeznek

A hónap előttünk álló részében pedig az NKIK szervezésében tovább robog a „Szövetségben a vállalkozókkal” programsorozat, amelynek keretében a „Női Vezetői Klub és a HR Klub” következő rendezvénye jelenti majd a legújabb állomást. A nógrádi iparkamara honlapján elérhető tájékoztatás szerint, az érdeklődők Al Ghaoui Hesna Prima Primissima díjas újságíró, szerkesztő és riporter „Megküzdés és bátor döntések” című előadását hallgathatják majd meg a Benczúr-kúriában szeptember 13-án, pénteken 15 órától. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!