Lehetőségek

2024.06.30. 18:50

Tájékoztatón ismerkedhetnek a vállalkozások az iparkamara szolgáltatásaival Cereden

Cereden tájékozódhatnak a vállalkozások a Nógrád Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara által kínált lehetőségekről.

Veres Edina

A Kamarai Körút 2024 című rendezvénysorozat keretében tartanak tájékoztatót Cereden július 2-án, kedden. A település közösségi oldalán Tajti László polgármester osztotta meg a hírt, amely szerint a Nógrád Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (NKIK) célja, hogy a vármegyében működő vállalkozások minél szélesebb körben ismerjék és használják a kamara által biztosított szolgáltatásokat.

A fent nevezett körút során, a különböző helyszíneken, a térség önkormányzataival közösen szervezett eseményeken információkat szerezhetnek az ott működő vállalkozások azokról a különböző lehetőségekről, amelyek működésüket segíthetik. Cered községben a helyi polgármesteri hivatal biztosít helyszínt a 15 órakor kezdődő programnak, amely során egyfelől a megjelentek egy tájékoztatót hallgathatnak meg az NKIK által nyújtott igénybe vehető szolgáltatásokról. Azt követően pedig a résztvevők a vállalkozások, az önkormányzat és a kamara körét érintő együttműködési lehetőségekről kaphatnak információkat. A bejegyzésben arra is felhívták az érdeklődők figyelmét, hogy a rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!