Ismét divatba jönnek az állatmintás ruhák – árulta el a nógrádi stylist (podcast)

Beköszöntött az ősz, ideje tehát felfrissítenünk ruhatárunkat az új évszaknak megfelelően! Podcast-adásunkban Gembicki Glória bárnai stylist osztotta meg velünk hasznos divat tippjeit, mindemellett pedig azt is elárulta, hogy milyen trendek hódítanak a mostani szezonban.

Sipos Nina Vivien

A tervezők ruháit megnézve a 2024-es őszi szezont a kényelem és az elegancia fogja uralni ruhadarabok szempontjából – árulta el nekünk Gembicki Glória, bárnai stylist, akit arról kérdeztünk, hogy milyen stílus fog visszaköszönni az új évszakban a ruhák tekintetében. Kiderült, hogy bizony vannak olyan darabok, amelyek soha nem mennek ki a divatból, ezeket pedig könnyedén tudjuk a mostani trendi színekkel és mintákkal párosítani.

Gembicki Glória
Fotó: NMH archívum / Forrás: Nool.hu

Újabb divat trendek kaptak szárnyra

Gembicki Glória kifejtette: idén ősszel ismét hódít az állatminta, így bátran hordhatunk leopárd, zebra, kígyó és egyéb motívumú ruhákat, ugyanis ezekkel biztosan nem nyúlhatunk mellé. A színek, kiegészítők, cipők terén is újabb trendek jelentek meg, amelyekről részletesen podcast-adásunkban beszélgettünk a nógrádi divatszakértővel, mindemellett pedig azt is megosztotta, hogyan tudunk a testalkatunknak megfelelően, stílusosan öltözködni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!