Jegyzet

2024.07.06. 10:23

Sztriptíz

Hegedűs Henrik

Alapos meglepetés érte nemrégiben az egyik jó ismerősömet. Negyvenedik születésnapja alkalmából a legjobb barátai egy főzőcskével egybekötött kerti mulatságot szerveztek neki. Ennek tetőpontján leültették egy székre az udvar közepén, sejtelmes zene csendült fel, a félhomályból előtoppant a bikinire vetkőzött hölgy, és megkezdődött a tömény erotikával fűszerezett műsor.

Természetesen a haverok rögvest előkapták a telefonjaikat, bekapcsolták a videó alkalmazást, ám amint következtek a szemérmesebb, szemnek nem való jelenetek, a művésznő azonnal erélyesen rászólt a fiatalokra, hogy a továbbiakat már nem vehetik fel, így az izgatott férfinép szomorúan, de teljesítette a parancsot. Persze a Demi Moore főszereplésével készült film óta jól tudjuk, hogy Magyarországon is komoly iparág épült ki a sztriptíztáncosnők és a lánybúcsúkra szervezett „csippendél” fiúk előadásai köré, így röpke ötperces böngészésbe sem telt, és rábukkantunk az interneten az illető hölgy ismertető oldalára, ahol a fellépési díjak busás összege is szerepelt.

Azért senki se gondolja azt, hogy a hasonló szolgáltatást nyújtó hölgyek a ledér lelkületű asszonyszemélyek táborába tartoznak, hiszen sok esetben ugyanis egyetemet végzett, okos, művelt, többgyermekes anyák ők, akik nehéz anyagi helyzetük enyhítésére találták meg ezt a foglalkozást. A Zoli barátomat szórakoztató táncosnő is határozottan kijelentette, akár egy egész teli stadion közönsége előtt is levetkőzik, azonban a világ minden kincséért sem hajlandó többet nyújtani magából.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!