Bulvár

2024.07.27. 17:15

Ki apu és ki Győzi a Gáspár családban?

A Gáspár család környékén mindig történik valami. Legutóbb egyik ártatlannak szánt Instagram-bejegyzése verte ki a biztosítékot a követőknél.

Nool.hu

Nagy port kavart a napokban Gáspár Győző egyik közösségi média posztja. A nógrádi showman fodrásznál járt és az új frizuráját mutatta meg a nagyérdeműnek, a poszthoz pedig hozzászólt a nagyobbik lánya, Evelin is, aki azt írta: „Ez igen, rajtad nem fog az idő, Győzim!”

Gáspár Győző
Gáspár Győző és családja jóban-rosszban összetart
Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Győző tényleg két külön személyiség? A Gáspárék hamarosan induló új szériájának főszereplője készséggel válaszolt is a kérdésre a Ripost újságírójának.

A lányaim kétféleképpen szólítanak, mert számukra két külön személy létezik bennem. Az egyik a Győző, az 50 év feletti, egészséges életmódot folytató, ismert közszereplő. Egy tudatosan gondolkodó ember, aki a nyilvánosság előtt éli az életét. Apa az egy másik szereplő. Apa, aki a születésük óta neveli őket, akivel akkor találkoznak, amikor nem látnak minket kamerák. Aki minden bajban ott áll mögöttük, akitől feltétlen szeretetet és támogatást kapnak, és akiről nem szívesen beszélnek nyilvánosan, mert szeretnék megtartani maguknak azt a belső csodát, amit minden nap, közösen élünk meg

 – mondta a családfő.

A családfő azt mondja, hogy egyébként nem érdeklik őket a kommentek, jól tudják, hogy nem szabad mérgezniük a saját lelküket mások negatív véleményeivel. Győző szerint Gáspárék boldog és összetartó család, és ez a szövetség a legfontosabb a világon.


 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában