Krimi

2 órája

Elgázolt egy 3 éves kislányt egy sofőr Kiskunhalason, a család az autóján állt bosszút (videó)

A kisgyermek kiszaladt az utcára, így ütötte el az arra haladó autó. A baleset után a család egy emberként a kocsira támadt...

MW

A gyermek családja a gázoló autóján állt bosszút...

Forrás: baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítés:

A portál információi szerint a kórházi kezelés során kiderült, hogy a kislány 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. Azóta kiderült az is, hogy a baleset után a gyermek hozzátartozója, aki hirtelen felindulásból bezúzta a kocsi ablakát, később megbánta a tettét. Bocsánatot kért a gépjármű vezetőjétől, valamint úgy tudni, hogy a helyszínen rendezte a gépkocsiban általa okozott anyagi kárt. 

 

A Baon.hu helyszíni információi szerint a felügyelet nélkül lévő kislány a kiskunhalasi Tiszti Klub udvaráról szaladt ki hirtelen az úttestre és a városközpont felől érkező személyautó gázolta el. Úgy tudni, hogy a klubban családi rendezvényt tartottak, és ott szaladgáltak a gyerekek az udvaron.

Kiskunhalason, a Petőfi utcában a Tiszti Klub előtt egy hároméves kislányt gázolt el egy autó az úttesten szombat délután
Fotó: Pozsgai Ákos / Forrás: Baon.hu

A súlyosan megsérült, erősen vérző gyereket a mentősök ellátták, majd kórházba szállították. 

A szemtanúk elmondása szerint, közvetlenüla gázolás után a klub udvaráról kirohanó hozzátartozók ököllel estek neki a gázoló autónak. Az anyósülés felőli szélvédőt bezúzták, és az elektromos visszapillantó tükröt is feszegették. Az autó tulajdonosa a baon.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy a rongálás miatt feljelentést tesz a rendőrségen.

A helyszínre több rendőrautó is érkezett, később az indulatok elcsitultak és megkezdődött a helyszínelés. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!