Nool.hu videó

2024.05.10. 17:49

Minden sportágat kipróbálhattak a salgótarjáni diákok (fotók, videó)

A Magyar Sport Napján bárki kipróbálhatta a vármegyeszékhelyen működő sportágakat.

Bakos László

Több sportág is bemutatkozott a salgótarjáni sportágválasztón, a diákok kiválaszthatták a számukra legszimpatikusabbat

Forrás: Nool

Fotó: Bakos László

Pénteken élettel telt meg a Városi Sportcsarnok és környéke, sorra váltották egymást az óvodás, az általános iskolás és a középiskolás csoportok. A létesítmény egyszerre több sportágnak is otthont adott ezen a napon, a helyi egyesületek pedig éltek is a bemutatkozási lehetőségekkel.

 

A csarnokban egymás mellett megfértek az egyéni- és a csapatsportok is, így a diákok megismerkedhettek többek között a torna, a cselgáncs, a thai boksz, a harcművészet és a karate, valamint a kézilabda, a foci, illetve a kosárlabda alapjaival is. A parkolóban még a tájékozódási futó, a kerékpáros, valamint az atlétikai pályákat is teljesíthették. A legkisebbek pecséteket is gyűjtögettek az egyes állomásokon, ezzel is motiválták őket arra, hogy mindent kipróbáljanak, ezáltal megtalálják a számukra legideálisabb és legkedvesebb sportágat.

Az aktív mozgás mellett sport kvíz is várta az érdeklődőket, de egy versenyautó-szimulátort is kipróbálhattak Báldi Gergő, a Scuderia Ferrari Esports Team versenyzőjének útmutatásával, valamint katonai toborzó is helyet kapott a standok között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában