Szerencsétlenség

2024.05.06. 12:25

Balszerencse

Nagy Orsolya

Bizonyára sokan érezték már úgy, hogy még az élet is ellenük dolgozik. Egy ismerősöm nemrégiben többször is megtapasztalhatta ezt a kellemetlen érzést. Először horgászni indult az egyik tóhoz, ahol sikeresen eláztatta a telefonját, így egy újat kényszerült vásárolni. A történet azonban itt még nem ért véget, ugyanis ezt követően ismételten a tóban kötött ki a vadonatúj telefon, úgyhogy megint vehetett új készüléket. Azt hiszem, ez a pihentető horgászás nem igazán volt kifizetődő a számára. 

Egy másik ismerősöm pedig éppen vonattal utazott külföldre, amikor az egyik állomásnál megálltak, leszállt elszívni egy cigarettát, majd annyira figyelmetlen volt, hogy a vonat tovább ment nélküle, rajta az összes holmijával. Ez sem volt éppen egy szerencsés eset. Olyanról is hallottam egy ismerősömtől, hogy egy átmulatott éjszaka után mindenét elhagyta. Nem csak a pénzét és a személyes iratait, de még a kocsi kulcsát is. Ráadásul a legrosszabb az egészben, hogy egyáltalán nem kerültek elő a holmijai, így ez egy igazán költséges este volt a számára.

Ám, hogy jómagam se maradjak ki a felsorolásból, egy alkalommal lehúzva maradt az autóm ablaka és természetesen éjszaka esett az eső. Mondanom sem kell, a kocsi teljesen beázott, de szerencsémre nem lett nagyobb baja. Valószínűleg mindenki érezte már úgy, hogy üldözi őt a balszerencse és sorra érték a rosszabbnál rosszabb dolgok, de abban is biztos vagyok, hogy a pechszéria után már csak jó történhet...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában