Top10

2024.05.06. 06:55

Ballagások, balesetek, rendőri elismerések – ezeket olvastátok a legtöbben múlt héten

Összeválogattuk egy hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legfontosabb eseményei Nógrád vármegyében.

Nool.hu

10. Több nógrádi rendőr vehetett át elismerést elhivatott munkájáért

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság számos munkatársa vehetett át elismerést Szent György, a rendőrök védőszentjének ünnepe alkalmából a közelmúltban.

9. Többtucatnyi amerikai izomautó érkezett Szécsénybe

Több mint ötven amerikai izomautó gurult hétvégén a szécsényi múzeum elé. Az érdeklődők közelebbről is megtekinthették a járműcsodákat.

8. Motoros baleset Hollókőnél, mentőhelikopter érkezett

A hollókői bekötőúton szerdán kora délután egy motorkerékpáros és utasa balesetet szenvedett. 

7. Rockoperával avatják fel a felújított hollókői várat

Megújult a Hollókői vár és a berendezése is. Ennek apropóján május 11-én, szombaton váravató koncertet tartanak a helyszínen 20 óra 30 perctől. Az eseményen az István, a király jubileumi koncertturnét tekinthetik meg az érdeklődők.

6. Lekésték a buszt, majd autót loptak a zagyvapálfalvai üzlet parkolójából

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.

5. Autóból lopott több mint másfél millió forintot a salgótarjáni férfi

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.

4. Robbanás történt Pásztón, egy ember súlyosan megégett

Két lakásból és egy üzlethelyiségből álló épületben történt robbanás, majd tűz keletkezett Pásztón.

3. Fittyet hányt a piros lámpára a sofőr Salgótarjánban

A közlekedési lámpa jelzéseinek a figyelmen kívül hagyása Nógrád vármegyében is a legsúlyosabb szabályszegések közé tartozik, amelynek következménye tragikus is lehet.

2. Salgótarjáni környezetszennyezés: megjöttek a hivatalos vizsgálat eredményei!

A salgótarjáni környezetszennyezés kapcsán szóba hozott Éltex Kft. kikérte a vízügyi hatóságtól, majd nyilvánosságra hozta a hivatalos mérési eredményeket. Kiderült: a Greenpeace és a szocialista városvezetés állításai megalapozatlanok voltak.

1. Ballagás: elbúcsúztak iskolájuktól a nógrádi diákok

Pénteken több nógrádi iskolában lezajlottak már a ballagások. Néhány helyszínen fotóriportereink megörökítették a búcsú pillanatait.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában