Akció

2024.04.24. 09:30

TeSzedd! A Balassagyarmati Tankerületi Központ dolgozói is jó példát mutattak

Mint arról portálunkon beszámoltunk a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Somssich Gabriella dandártábornok és Nagy-Majdon József, Bátonyterenye polgármesterének kezdeményezésére a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért 2024. akcióhoz csatlakozva hulladékgyűjtést szerveztek hétfőn Nógrádon. A hagyományteremtő kezdeményezéshez pedig csatlakoztak a Balassagyarmati Tankerületi Központ munkatársai is.

Lászlók Judit

Eredményes volt az akció

Fotó: Beküldött

„A Föld napján környezetvédelmi akcióhoz csatlakoztak a Balassagyarmati Tankerületi Központ munkatársai. – olvasható a Balassagyarmati Tankerületi Központ a portálunkhoz eljuttatott közleményében.” Hozzátették: „A Nógrád Vármegyei Rendőr-Főkapitányság 2022-ben indította el az Öko Care – Szinergia egy tisztább jövőért! programot, amelynek résztvevői célul tűzték ki, hogy aktív részvétellel, példamutatással és jó gyakorlatok bevezetésével elősegítik a vármegye lakosságának környezettudatos gondolkodását. Ennek részeként hagyományteremtő céllal hirdették meg a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért 2024. akciót

A felhíváshoz a Balassagyarmati Tankerületi Központ is szívesen csatlakozott: a hulladékszedési megmozduláson hét tankerületi dolgozó vett részt. Az akciót a Föld napján, április 22-én rendezték meg, szimbolikusan a vármegye nevét viselő Nógrád községben, ahol több zsáknyi szeméttől tisztították meg az iskola melletti környéket.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában