Nool.hu podcast

2024.03.28. 15:20

Kreatív húsvét: fessünk tojást és készítsünk lakásdekort a tarjáni alkotóval! (podcast)

Már csupán néhány napunk maradt húsvétig, azonban még sem a lakásdekorálással, sem a saját készítésű hímes tojásokkal nem vagyunk elkésve – főként, ha megfogadjuk Bistei Viktória olcsó és gyorsan megvalósítható ötleteit.

Angyal Eszter

Bistei Vikitől megtudtuk, hogyan öltöztethetjük ünnepi díszbe otthonunkat húsvétkor

Forrás: Hír FM Salgótarján

Fotó: Angyal Eszter

Talán kevesen vannak, akiknek a hangulatát ne dobná fel egy-egy ajtó-, ablak-, vagy asztaldísz látványa húsvét idején. A nyuszi, a tojás, a barka, a bárány vagy a kiscsibe talán a legtipikusabb húsvéti motívumok, ezeket – akár néhány olcsó és akár a közvetlen környezetünkben is könnyen fellelhető kiegészítővel – kombinálva pedig garantált lehet a sikerünk.

Természetesen már bizonyára olvasóink között is nagyon sokan akadnak, akik túl vannak a lakásdekoráláson, de nekik is jól jöhet még néhány plusz ötlet, amivel utólag tovább színesíthetnek otthonukon, illetve mindig akadnak olyanok is, akik az utolsó napokra hagyják ezeket a teendőket. Akár előbbi, akár utóbbi csoporthoz tartozik valaki, érdemes meghallgatni a salgótarjániak által ismert és kedvelt alkotó, Bistei Viktória ötleteit, akitől ráadásul a saját kézzel elkészíthető hímes tojáshoz, valamint a gyermekek körében népszerű tojáskeresős játékhoz is kaptunk néhány jó tanácsot:

Bistei Viktóriától korábban a Valentin-nap, a farsang és a karácsony kapcsán is kértünk néhány remek kreatív ötletet:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában