Bulvár-celeb

2024.05.11. 13:20

Bagdy Emőke elmondta, hogyan tudta meg, hogy megölték a fiát (videó)

2023 októberében, Amerikában meggyilkolták Császár Zsoltot, Bagdy Emőke 53 éves fiát. Az ismert pszichológus most egy mély és őszinte interjúban beszélt a tragédiáról.

Bagdy Emőke

Forrás: Youtube

A teológus végzettségű Császár Zsoltot egy 18 éves, élete nagy részét javító intézetekben töltő Yaalijah Ezekiel Jackson gyilkolta meg, az még azóta sem pontosan tisztázott, hogy milyen okból. Arizonában halálbüntetéssel is sújtható amit tett.

Bagdy Emőke most Vujity Tvrtkónak szólalt meg egy hosszú interjúban a megrázó tragédia után fél évvel. A pszichológus úgy fogalmazott: „Egy fényes csillag az életem egén. Korán lehulló csillag. De mellette ott áll a lányom, és tudom, hogy ők ketten is milyen szervesen összetartoznak. Elválaszthatatlanok. És tudom azt, hogy a lányom az életemnek az az ajándéka, aki segít abban, hogy elviseljem és tovább járjam ezt az utat.”

„Mi mindörökre összetartozunk. Örök a szeretetem iránta. Hogy itt van vagy odaát, örök a szeretetem iránta”

 – fogalmazott elhunyt gyermekéről a pszichológus.

Bagdy Emőke azt mondta, akkor akart megszólalni az őt ért szörnyű veszteségről, amikor már őszintén tudott beszélni erről. A beszélgetésből kiderült az is a szörnyű hírt Bagdy Emőke szintén pszichológusként dolgozó lányától tudta meg és beszélt arról is, hogy terápiát még nem vállal, de végez már szakmai feladatokat. Újra látja értelmét az életének, a feladataihoz pedig erőt képes meríteni abból, hogy túlélt valamit, ami anyaként nem túlélhető.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában